Friday, January 7, 2011

KEPUTUSAN PERTANDINGAN FOTOGRAFI

Tahniah dan syabas pihak Sakretariat Kita Bersaudara Ucapkan kepada pemenang. Dan, kepada yang tidak berjaya jangan putus asa cuba lagi.

Setelah semalaman pihak sakretariat dan panel juri menilai foto-foto yang di hantar, pihak sakretariat mendapati hanya 2 foto sahaja yang layak melepasi saringan awal. Tema untuk pertandingan fotografi ialah "KITA BERSAUDARA".Pihak sakretariat dan panel juri mendapati banyak foto yang di hantar tidak menepati tema.

Sebagai kata kunci dari SAKRETARIAT KITA BERSAUDARA “Melayu, Cina atau India tidak pernah mempunyai sebarang nilai tambah di sisi Allah SWT melainkan dengan taqwa. Seorang yang berbangsa Cina tetapi bertaqwa kepada Allah SWT jauh lebih mulia dari seorang yang berbangsa Melayu tetapi hidup dengan rasuah, menindas, mengkhianat dan sebagainya."

Dan, dengan berbesar hati pihak sakretariat mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada semua penyertaan. Pihak sakretariat berharab agar saudara-saudara semua mencuba lagi di tahun hadapan.

Dengan lafaz Bismillah SAKRETARIAT KITA BERSAUDARA mengumumkan;

Hanya 2 foto layak memenangi hadi saguhati:

Hadiahnya Wang Tunai RM50 dan Hamper tajaan HPA

1) RUZELY B. ABDULLAH. - 690213 03 5559
LOT 730,JALAN PERDANA RESORT ,PCB 15350,KOTA BHARU

2)Nurani Muradi
Bidara Flour Sdn.Bhd..

PIHAK SAKRETARIAT DENGAN BERBESAR HATI MENGALUKAN PENYERTAAN SAUDARA SEKELIAN KERANA HADIAH-HADIAH UTAMA WANG TUNAI DAN TAJAAN PERCUTIAN AKAN DIBAWA KETAHUN HADAPAN.

1 comment:

  1. alhamdulillah... rezeki dtg dari tempat yg tak disangka sangka... terima kasih =)) heheeee best2.. jumpoo tok guru

    ReplyDelete